5 Essential Elements For بختک در خواب
5 Essential Elements For بختک در خواب
Blog Article
در مورد آن موجود سایه واری که برخی در زمان فلج خواب تجربه میکنند براساس مطالعهای که توسط پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای سن دیگو انجام گرفت در این زمان اعصاب جدارهای نورونهای موجود درمغز را تحت نظر گرفته و به پاها فرمان حرکت میدهند و چون نمیتوانند حرکت کنند مغز درمورد حرکت مورد نظر دچار توهم میشود.
در صورت تمایل می توانید با یکی از مراکز تماس بگیرید و از دکتر یاراحمدی تایم ویزیت اخذ نمایید.
افرادی که دچار مشکل فلج خواب هستند، معمولا قادر به حرکت دادن اعضای بدن خود و صحبت کردن فورا پس از بیدار شدن، نیستند.
غذاهای سبک: اگر کودک غذا میخورد، بهتر است غذای سبک و ساده مصرف کند و از مصرف غذاهای سنگین و چرب چند ساعت قبل از خواب خودداری کند.
مشاوره و رواندرمانی: درمانهای رواندرمانی مانند شناختدرمانی میتوانند برای مدیریت اضطراب و اختلالات روانی موثر باشند و در کاهش بروز بختک نقش داشته باشند.
در این حالت فرد احساس می کند جسمش سنگین گشته و هر چه فریاد می زند کسی صدایش را نمی شنود اما خوشبختانه این حالت هیچگونه عارضه جسمی در پی ندارد ومی توان با لمس بدن فرد یا صدا کردن اسم او، وی را از این حالت خارج کرد.
محیط خواب کودک باید تاریک، ساکت و در دمای مناسب باشد. استفاده از تشک و بالشتهای راحت و مناسب میتواند کمککننده باشد.
سایت فوق تخصصی مغز و اعصاب و روان و توانبخشی جایروس یکی از معدود سایت های فوق تخصصی اطلاع رسانی درمان و پیشگیری از اختلالات مغز،اعصاب و روان در ایران است. **************************
عدم توانایی حرکت و here صحبت کردن: به محض بیدار شدن، عضلات بدن برای چند ثانیه یا تا حدود یک دقیقه قفل هستند.
پژوهشهای علمی نشان میدهد که بختک نتیجه اختلال در روند طبیعی خواب و بیداری است. علت اصلی آن میتواند استرس، خستگی، اختلالات خواب، مصرف داروهای خاص یا تغییرات در سبک زندگی باشد. در حین فلج خواب، مغز بیدار است ولی بدن قادر به حرکت کردن نیست، که میتواند موجب ترس و اضطراب شود.
مصرف برخی داروها، مانند داروهای ضدافسردگی، داروهای ضد روانپریشی، و مواد مخدر میتوانند تاثیر منفی بر کیفیت خواب داشته و احتمال بروز بختک را افزایش دهند.
فرد ممکن است احساس کند که یک نیروی غیرقابل دیدن یا موجودی در اتاق حضور دارد.
بعلاوه، فلج خواب در افراد مبتلا به کرامپ شبانه عضلات پا شایع تر بوده است.
در صورت تمایل می توانید با دپارتمان مغز و اعصاب جایروس کلینیک تماس بگیرید و از دکتر یاراحمدی تایم ویزیت اخذ نمایید.